Deze speler ziet Aad de Mos aankomende zomer maar al te graag naar PSV komen

Aad de Mos voorspelt PSV-titel en bespreekt keeperstransfer
23 april om 07:25

Aad de Mos is zeker over PSV's kansen op de Eredivisietitel tijdens het duel tegen Heerenveen. Tegelijkertijd opent hij de discussie over een transfer voor de club. Dit alles besprak hij in de nieuwste aflevering van Elfrink & De Mos. Welke speler ziet De Mos graag naar Eindhoven komen? VoetbalNieuws.nl zocht het voor je uit.

PSV heeft volgens Aad de Mos de Eredivisietitel binnen handbereik en zou interesse moeten hebben in Feyenoord-doelman Timon Wellenreuther. In de nieuwste aflevering van Elfrink & De Mos, deelt de voormalige coach zijn zekerheid over de aanstaande overwinning van PSV. De wedstrijd in Heerenveen op 25 april zou beslissend zijn. "Die gaan zelf winnen in Heerenveen, die willen dat direct afmaken," aldus De Mos. Ondanks de mogelijke tegenslagen van Feyenoord na hun recente bekerwinst, gelooft De Mos dat de Eindhovenaren de nodige punten zullen behalen. "Dat gaan ze ook doen", voegt hij toe.

De Mos speculeert ook over de toekomstige keeperspositie bij PSV, met name met het oog op de mogelijke transfer van Wellenreuther, die momenteel bij Feyenoord onder contract staat. "Als een speler niet meer wil... en dat heeft hij ook duidelijk aangegeven, dat hij eerste keeper wil worden. Als hij dan geen duidelijkheid krijgt bij Feyenoord wie er eerste keeper wordt… dat ligt natuurlijk heel gevoelig, met een jongen uit de eigen opleiding in de vorm van Justin Bijlow", stelt De Mos. "Zou er niet rouwig om zijn als hij volgend seizoen komt", voegt hij toe.

De situatie rond Wellenreuther is complex, mede door interne competitie bij Feyenoord en zijn ambitie om eerste keeper te zijn. PSV zou volgens De Mos goed gepositioneerd zijn om de doelman over te nemen, vooral als hun huidige keeper, Benítez, zou vertrekken.