Nieuws

'Arne Slot is topkandidaat om Klopp op te volgen bij Liverpool'

'Arne Slot is topkandidaat om Klopp op te volgen bij Liverpool'

23 april - 06:50 Laatste update: 08:52
7

Arne Slot staat bovenaan de lijst om Jürgen Klopp op te volgen bij Liverpool, onthullen recente rapporten en bevestigen bookmakers. Ondanks een recente contractverlenging bij Feyenoord, waarbij een belangrijke clausule is verwijderd, blijft Slot de voornaamste kandidaat.

Volgens Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam, sprekend voor Veronica Offside, bevestigt de favorietenstatus van Slot dat zijn kansen om naar Liverpool te verhuizen serieus worden genomen. "De bookmakers zijn altijd goed op de hoogte van de zaken," merkt Krabbendam op. Na succesvolle seizoenen bij Feyenoord en interesse van topclubs zoals Tottenham Hotspur en Chelsea, wijst alles erop dat Slot klaar is voor de overstap naar een topclub.

Desondanks brengt zijn vernieuwde contract bij Feyenoord een complicatie met zich mee. De verwijdering van de clausule uit zijn contract betekent dat Feyenoord nu een aanzienlijke vergoeding kan vragen. "Slot ging veel meer verdienen, maar als tegenprestatie werd de clausule eruit gehaald," legt Krabbendam uit. Dit kan potentieel een struikelblok vormen in onderhandelingen met geïnteresseerde clubs.

Liverpool, op zoek naar een nieuwe hoofdcoach na het aankomende vertrek van Klopp, heeft meerdere kandidaten op hun lijst, waaronder Roberto De Zerbi en Gary O'Neil, maar Slot blijft de topfavoriet met de beste odds onder de bookmakers. De situatie rond zijn contract bij Feyenoord blijft een belangrijke factor in de ontwikkelingen van deze veelbesproken overgang.