Hierom moet Dortmund Donyell Malen mogelijk weer missen tegen Atlético Madrid

Hierom moet Dortmund Donyell Malen mogelijk weer missen tegen Atlético Madrid
16 april om 16:36

Donyell Malen dreigt de Champions League-return tegen Atlético Madrid te moeten missen. De aanvaller van Borussia Dortmund kampt met knieklachten, zo meldt Ruhr Nachrichten.

Als invaller maakte Malen afgelopen zaterdag nog zijn rentree bij Borussia Dortmund na een bovenbeenblessure. Echter, nieuwe knieproblemen zetten zijn deelname voor de wedstrijd van dinsdag op losse schroeven. Zowel Malen als teamgenoot Jamie Bynoe-Gittens waren afwezig bij de laatste training voor het duel.

De situatie rondom Malen wijst erop dat trainer Edin Terzic mogelijk niet op hem kan rekenen. Dat zou een nieuwe tegenslag betekenen voor Dortmund, dat ook al Sébastien Haller moet missen door een blessure. Toch is er ook positief nieuws: Jadon Sancho lijkt hersteld van een maagdarminfectie en zal wellicht kunnen spelen.

Borussia Dortmund in het eigen Signal Iduna Park een 2-1 achterstand zien om te buigen om door te gaan naar de halve finale van de Champions League. De afwezigheid van Memphis Depay bij Atlético en mogelijk die van Malen, betekent dat Ian Maatsen de enige Nederlander op het veld zou zijn.