Waar en hoe laat wordt de CL-kraker tussen Dortmund en Atlético uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de CL-kraker tussen Dortmund en Atlético uitgezonden?
16 april om 17:53
Laatste update: 16 april om 17:53

Dinsdagavond staat de return van Borussia Dortmund tegen Atlético Madrid op het programma. De Madrilenen verdedigen een 2-1 voorsprong, maar moeten in Duitsland flink aan de bak. VoetbalNieuws vertelt je waar en hoe laat je de confrontatie kan zien.

In Madrid was het Atlético dat sterk voor de dag kwam. De thuisploeg had een kolkend Metropolitano achter zich en wist op een 2-0 voorsprong te komen. Dortmund kwam echter terug aan de hand van een late treffer van Sebastien Haller. In de slotsecondes was Julian Brandt nog akelig dichtbij de gelijkmaker, maar zijn kopbal spatte uiteen op de lat. Daarmee reizen Diego Simeone en zijn manschappen met een voorsprong af richting Dortmund.

Dat doet Atlético met een goed gevoel, want afgelopen weekend werd in La Lia afgerekend met concurrent Girona. Het werd 3-1 en daarmee naderde Atléti de nummer drie van de Spaanse competitie tot vier punten. Ook Borussia Dortmund won afgelopen weekend. Ondanks een rode kaart werd Borussia Mönchengladbach met 1-2 over de knie gelegd.

Waar en hoe laat kan je Dortmund tegen Atlético Madrid zien?

Ziggo Sport is de zender waar je dinsdagavond moet zijn. Zij beginnen om 20.00 met de voorbeschouwing en schakelen daarna over naar Dortmund. Vanaf 21.00 kan je de wedstrijd live bekijken.