Breaking news

'Drie keer is scheepsrecht: Feyenoord meldt zich opnieuw voor Tottenham-aanvaller'

'Drie keer is scheepsrecht: Feyenoord meldt zich opnieuw voor Tottenham-aanvaller'

11 april - 12:15 Laatste update: 12:27

Yannick Sonnemans

Feyenoord gaat opnieuw een poging wagen voor Bryan Gil, zo meldt 1908.nl. Het is de derde keer dat de Rotterdammers 'concrete lijntjes' hebben gegooid, klinkt het.

Gil is een bekende naam in Rotterdam. Afgelopen zomer werd Feyenoord voor het eerst aan de Spanjaard gelinkt en afgelopen winter probeerde de club het weer. Dat het een moeilijk verhaal gaat worden staat in ieder geval vast, klinkt het.

Gil wordt intern als een gewenste 'versterking aan de bovenkant' gezien en dat is iets waar Feyenoord komende zomer naar gaat zoeken. Volgens het doorgaans betrouwbare medium is de kans van slagen echter laag. Of het om huren of kopen gaat is nog maar de vraag, al zou Feyenoord spelers graag voor langere tijd aan zich willen binden.

Afgelopen winter waren er voor Gil genoeg opties om verhuurd te worden, maar speler en club besloten dat hij in Londen bleef. Die keuze legt tot nu toe windeieren voor de Spanjaard. In de laatste acht wedstrijden kwam hij niet in actie voor de club. Zeven keer zat hij zelfs helemaal niet bij de selectie van Spurs.