Nieuws

Deze succestrainer in de Eredivisie is er nog altijd niet uit met zijn werkgever

Deze succestrainer in de Eredivisie is er nog altijd niet uit met zijn werkgever

3 april - 20:55

Rogier Meijer is nog altijd niet zeker van een contractverlenging. De succescoach van NEC heeft een aflopendcontract en heeft nog altijd niet bijgetekend. Wat zegt Meijer over zijn mogelijke verlenging? VoetbalNieuws.nl zet zijn uitspraken op een rijtje.

Met een plaats in de bekerfinale en de eerste overwinning op PSV is het seizoen van NEC magisch te noemen. De man aan het roer daarvoor is Meijer, maar zijn contract loopt medio 2024 af. Hij tekende dat contract in 2020 en diende dus in zijn geheel uit. De club in Nijmegen is de eerste rol van Meijer als hoofdtrainer, want voor zijn kans was hij actief als assistent en trainer van de onder 19 van De Graafschap. 

Wat zegt Meijer over zijn contractverlenging?

"Er is nog geen duidelijkheid, als dat wel zo is, komt dat naar buiten", begint Meijer in een interview met de NOS. De trainer van NEC laat vervolgens doorschemeren dat nof niet alles in kannen en kruiken is. "Ik ben er zelf wel uit, ja. De club ook, maar het is nog niet naar buiten gebracht." 

Eerder was Meijer al zeer duidelijk over waar hij zijn toekomst ziet. "Ik denk dat we met NEC heel goede stappen maken samen, daar ben ik ook onderdeel van. Dat bevalt me heel goed, dan ga je dat met elkaar bespreken", zei hij tegen ESPN. "Ik wil volgend jaar sowieso graag trainer zijn, of dat nu hier is of ergens anders. We hebben goede gesprekken. Daar heb ik best wel vertrouwen in en uiteraard heb ik het naar mijn zin. Maar je wil dingen ook met elkaar bespreken: hoe gaat het volgend jaar, hoe is het perspectief?"

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!