Nieuws

Waar en hoe laat wordt de Eredivisie-topper PSV - AZ uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de Eredivisie-topper PSV - AZ uitgezonden?

3 april - 19:40 Laatste update: 6 april - 12:15

Zaterdagavond neemt Eredivisie-koploper PSV het in eigen huis op tegen AZ. Waar en hoe laat wordt dit topduel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

PSV is momenteel de trotse koploper van de Eredivisie. De Eindhovenaren hebben met nog zes wedstrijden te gaan een voorsprong van tien punten op nummer twee Feyenoord. De Rotterdammers hebben donderdagavond echter nog een duel tegen FC Volendam te goed, waardoor ze het gat kunnen verkleinen tot zeven. Desondanks lijkt PSV, wanneer het ook van AZ weet te winnen, het kampioenschap niet te kunnen ontgaan.

AZ is de huidige nummer vier van de ranglijst en hoopt PSV uiteraard wat punten af te snoepen. De ontmoeting in Alkmaar eindigde eerder dit seizoen in 0-4. AZ maakt nog kans op een ticket voor de voorronde van de Champions League, maar hecht ook veel waarde aan de vierde plek. Wanneer Feyenoord de beker wint, levert die namelijk rechtstreekse deelname aan de Europa League op.

Live PSV - AZ kijken

PSV – AZ begint zaterdag 6 april om 18.45 uur in het Philips Stadion. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via ESPN 2. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!