Nieuws

Waar en hoe laat wordt Ajax - Go Ahead Eagles uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Ajax - Go Ahead Eagles uitgezonden?

3 april - 23:55 Laatste update: 4 april - 20:23

Ajax speelt donderdagavond in de Eredivisie thuis tegen Go Ahead Eagles. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Ajax staat momenteel op de vijfde plaats in de Eredivisie. De achterstand op de vierde plaats, die recht geeft op een direct ticket voor Europees voetbal, bedraagt momenteel acht punten. Met nog zeven wedstrijden te gaan moet Ajax dat dus goed zien te maken, of hopen dat Feyenoord de beker wint. In dat geval schuiven alle Europese tickets door en plaatst Ajax zich voor de voorrondes van de Europa League.

Go Ahead Eagles heeft slechts vier punten minder dan Ajax, staat zevende en zal stiekem ook nog op de vijfde plaats en dus mogelijk rechtstreeks Europees voetbal azen. Eerder dit seizoen ging de ploeg van trainer René Hake in eigen huis met 2-3 onderuit.

Ajax - Go Ahead Eagles kijken

Ajax – Go Ahead Eagles begint donderdagavond 4 april om 21.00 uur in de Johan Cruijff ArenA. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via ESPN 3. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!