Nieuws

Waar en hoe laat wordt FC Volendam - Feyenoord uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt FC Volendam - Feyenoord uitgezonden?

2 april - 18:40 Laatste update: 4 april - 10:01

Feyenoord gaat donderdagavond op bezoek bij FC Volendam. In een doordeweekse speelronde in de Eredivisie werken beide clubs toe naar het eind van het seizoen. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Het contrast tussen Feyenoord en Volendam is nogal groot. De Rotterdammers staan op de tweede plaats, op een achterstand van zeven punten op koploper PSV. Volendam staat daarentegen helemaal onderaan, met een achterstand van acht punten op de veilige vijftiende plek.

Feyenoord won afgelopen zondag in eigen huis met 4-2 van FC Utrecht, Volendam sleepte in en tegen Almere een punt uit het vuur: 1-1. De ploeg van Arne Slot gaat als absolute favoriet naar het vissersdorp, waardoor de vraag is of Volendam wellicht een stunt kan gaan realiseren. Zo niet, dan lijkt directe degradatie haast onontkoombaar.

Volendam - Feyenoord kijken

FC Volendam – Feyenoord begint donderdagavond 4 april om 18.45 uur in het Kras Stadion. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via ESPN 2. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!