Nieuws

Hier zie je vanaf 5 april de Bundesliga- en Premier League-wedstrijden op tv

Hier zie je vanaf 5 april de Bundesliga- en Premier League-wedstrijden op tv

2 april - 10:15

Goed nieuws voor de voetballiefhebbers zonder Viaplay-abonnement. De streamingsdienst heeft aangekondigd samen te gaan werken met Talpa. Hierdoor zullen verschillende voetbalwedstrijden voortaan op SBS9 te zien zijn. 

Talpa Network en Viaplay gaan de samenwerking aan. Vanaf 5 april is een selectie van sportwedstrijden van Viaplay te zien op ViaplayTV. Viaplay TV zal de nieuwe naam gaan worden van Talpa-zender SBS9. Naast wedstrijden uit de Premier League en Bundesliga zullen er ook Formule 1-races en Dartwedstrijden worden uitgezonden.

Het eerste grote sportevent wat te zien is op ViaplayTV zal de formule 1-race in Japan worden. Talpa dircteur Frans Klein spreekt van een “een prachtige samenwerking.” Viaplay is voor hun abonnees sinds maart 2022 in Nederland te zien. Op SBS9 waren voorheen voornamelijk films en series te bewonderen.

In april kan de kijker volgens Viaplay gaan genieten van het nodige Engelse voetbal. Het is nog niet bekend welke wedstrijden de zender live gaat uitzenden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!