Nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: geen verrassingen ondanks eerste nederlaag

Vermoedelijke opstelling PSV: geen verrassingen ondanks eerste nederlaag

2 april - 08:00

Dinsdagavond neemt PSV het tijdens de midweekse speelronde van de Eredivisie op tegen Excelsior. Peter Bosz mist een aantal basiskrachten tegen de Kralingers, maar zal tegen Excelsior de nare smaak van de eerste nederlaag willen wegspoelen. VoetbalNieuws.nl geeft je de vermoedelijke opstelling.

PSV verloor afgelopen weekend voor het eerst dit Eredivisieseizoen. In het met 3-1 verloren duel moest Hirving Lozano halverwege in de kleedkamer achterblijven. De Mexicaan kampt met een blessure en zal ook tegen Excelsior nog niet van de partij zijn. Ook Ismael Saibari lijkt niet fit genoeg om tegen Excelsior te gaan spelen. Hierdoor lijkt Malik Tillman links voorin te gaan spelen, omdat Bosz al langere tijd niet de beschikking heeft over Noa Lang. Tillman zal samen met Luuk de Jong en Johan Bakayoko voor de aanvallende dreiging moeten zorgen.

Bosz lijkt verder weining verrassingen in petto te hebben. Walter Benitez zal zijn plek onder de lat behouden en net als tegen NEC zullen Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Sergiño Dest de achterhoede vormen. Jerdy Schouten, Joey Veerman en Guus Til zullen waarschijnlijk weer het middenveld van de Eindhovenaren vormen.  

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Tillman.

Excelsior – PSV begint dinsdagavond om 20.00 uur in het Philips Stadion. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op VoetbalNieuws.nl. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!