Nieuws

Deze scheidsrechter fluit komende zondag de Klassieker in de Kuip

Deze scheidsrechter fluit komende zondag de Klassieker in de Kuip

2 april - 07:30

Na een midweekse speelronde staat komend weekend de Klassieker op het programma. De wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax wordt zondag 7 april gespeeld en zal volgens 1908.nl onder leiding staan van Danny Makkelie.

Het is voor de leidsman al de zevende Klassieker die hij in goede banen moet leiden. Ajax won vier Klassiekers waar Makkelie de arbiter was en Feyenoord wist er twee winnend af te sluiten. Slechts één keer eindigde het duel tussen de twee topclubs onbeslist. In de Kuip wordt Makkelie zondag geassisteerd door Hessel Steegstra en Jan de Vries. Rob Dieperink is als VAR van de partij.

De eerdere ontmoeting tussen beide clubs eindigde in een afgetekende 0-4 overwinning vor Feyenoord. De Rotterdammers hopen voor het eerst sinds lange tijd twee keer in één seizoen te winnen van de Amsterdammers. De laatste keer dat dat lukte was in het seizoen 2005/2006.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!