Nieuws

Van deze twee Feyenoord-spelers wordt het aflopende contract niet verlengd

Van deze twee Feyenoord-spelers wordt het aflopende contract niet verlengd

1 april - 16:33

Feyenoord heeft formeel bekendgemaakt dat het contract van twee spelers afloopt, waarvan de extra optie van één jaar niet wordt gelicht. Om welke spelers gaat het? VoetbalNieuws.nl vertelt het je. 

Van deze twee Feyenoord-spelers wordt het contract niet verlengd

Feyenoord heeft maandag formeel bekendgemaakt dat de opties in de aflopende contracten van Alireza Jahanbakhsh en Kostas Lamprou niet worden gelicht. Jahanbakhsh is vooral dit seizoen niet vaak op het veld van de Rotterdammers te vinden, maar de Iraniër was in het verleden goed voor belangrijke doelpunten, zoals de late gelijkmaker tegen PSV. 

Lamprou werd vorig seizoen overgenomen van Willem II en kwam als derde doelman naar De Kuip. Door de blessure van Justin Bijlow is Timon Wellenreuther nu de eerste keus in Rotterdam en heeft Lamprou vooralsnog een rol van weinig betekenis binnen de club. Jahanbakhsh werd drie jaar geleden overgenomen van Brighton voor één miljoen euro en was vorig seizoen nog belangrijk. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!