Nieuws

Dit is wat Arne Slot zegt over de blessure van Hartman: 'Ik hou mijn hart vast'

Dit is wat Arne Slot zegt over de blessure van Hartman: 'Ik hou mijn hart vast'

31 maart - 17:35

Feyenoord wist zondagmiddag met 4-2 van FC Utrecht te winnen. Quilindschy Hartman moest vroegtijdig het veld verlaten. Na afloop van het duel ging Arne Slot in op de mogelijke ernst van de blessure. 

Feyenoord begon zondag slecht aan de wedstrijd tegen FC Utrecht. De Rotterdammers kwamen al vroeg op achterstand. FC Utrecht kreeg na iets meer dan een half uur een strafschop, nadat Hartman een speler van Utrecht neerhaalde. De strafschop werd benut, maar de grootste zorg was de toestand van Hartman. De linksachter kon de wedstrijd niet vervolgen en moest zich laten vervangen door Bart Nieuwkoop.

Welke blessure liep Hartman op?

Na afloop van het duel tegen FC Utrecht kan Arne Slot nog geen uitsluitsel geven over de erst van de blessure. "Het is afwachten. Bij Calvin Stengs hield ik mijn hart vast, dat is eerlijk gezegd nu niet anders", laat Slot weten aan ESPN. "De vorige keer viel het met Stengs reuze mee, dus ik kan alleen maar hopen dat het nu ook zo is. Het is ook een speler met een verleden met een kruisbandblessure", zegt de trainer over Hartman.

Hoelang verwacht Slot Hartman kwijt te zijn?

Het blessureverleden van Hartman maakt dat Slot vreest voor een lang herstel. "Toen hij in de O21 heeft hij heel lang niet bij ons kunnen aansluiten, omdat hij van zo'n zware blessure terugkwam. Het is nu nog wat te voorbarig, maar laten we ook hier weer het beste van hopen", besluit de trainer van Feyenoord.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!