Nieuws

Feyenoord haalt opgelucht adem: dit is de blessure van Hartman

Feyenoord haalt opgelucht adem: dit is de blessure van Hartman

26 maart - 07:40 Laatste update: 07:46

De blessure van Quilindschy Hartman lijkt mee te vallen. De verdediger moest het trainingskamp van Oranje verlaten vanwege een blessure, maar de schade lijkt mee te vallen. VoetbalNieuws.nl vertelt wat voor blessure Hartman had en wanneer hij mogelijk weer in actie komt voor Feyenoord.

Afgelopen week verliet Hartman het trainingskamp van het Nederlands elftal. In de regionale voetbaltalkshow FC Rijnmond wordt gezegd dat de kwetsuur van de verdediger voortkwam uit klachten na afloop van het laatste duel van Feyenoord tegen SC Heerenveen.

Wat voor blessure heeft Hartman?

Hartman kampte na afloop van de wedstrijd tegen de Friezen met een blessure aan zijn knie. De verdediger reisde echter toch af met de nationale ploeg. Hartman verwachtte dat hij fit genoeg zou zijn om tegen Duitsland in actie te komen, waar die verwachting bleek te voorbarig te zijn.

Hoe lang ligt Hartman uit de roulatie?

Uit testen bleek dat het niet verstandig was om tegen Duitsland te spelen, waarna Hartman terugkeerde naar Feyenoord. “Maar met de blessure valt het allemaal wel mee, mogelijk is hij er tegen FC Utrecht weer bij.” Mogelijk kan de verdediger dinsdag namelijk alweer meetrainen in Rotterdam. Zo wordt verteld bij de regionale zender.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!