Nieuws

Opstelling Ajax bekend: Godts behoudt het vertrouwen, Van den Boomen achterin

Opstelling Ajax bekend: Godts behoudt het vertrouwen, Van den Boomen achterin

31 maart - 11:13

De opstelling van Ajax voor het bezoek aan PEC Zwolle is bekend. John van ’t Schip heeft aardig moeten puzzelen, aangezien meerdere spelers geblesseerd zijn. Zo is Jordan Henderson nog altijd afwezig, evenals Josip Sutalo en Ahmetcan Kaplan.

Op sommige plekken moet Van ’t Schip de nodige keuzes maken, omdat de spoeling behoorlijk dun is. Zeker achterin heeft de trainer van Ajax de nodige personele problemen. Branco van den Boomen lijkt daarom centraal achterin te gaan spelen samen met Devyne Rensch, Jorrel Hato en Kenneth Taylor. Van ’t Schip wijkt hiermee af van zijn eerdere vijfmans-verdediging.

Daarnaast vervangt de trainer Brian Brobbey, waardoor Mika Godts zijn basisplaats behoudt. Godts zal voorin spelen samen met Chuba Akpom en Steven Bergwijn. Tussen de palen neemt Diant Ramaj zoals gewoonlijk plaats. Het middenveld van Ajax bestaat uit Sivert Mannsverk, Kristian Hlynsson en Benjamin Tahirović.

De wedstrijd tussen Ajax en PEC Zwolle is om 12.15 uur te zien op ESPN 2.

Opstelling Ajax: Ramaj; Rensch, Van den Boomen, Hato, Taylor; Thairovic, Mannsverk, Hlynsson; Godts, Akpom, Bergwijn 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!