Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot moet knopen doorhakken tegen Utrecht

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot moet knopen doorhakken tegen Utrecht
31 maart om 09:00

Feyenoord neemt het zondagmiddag op tegen FC Utrecht. De Rotterdammers hopen het gat met PSV te dichten en VoetbalNieuws geeft je de verwachtte elf namen.

Arne Slot moet tegen Utrecht aardig wat knopen doorhakken. De trainer van de Rotterdammers mist enkele spelers, maar de kans is wel aanwezig dat Calvin Stengs weer minuten kan gaan maken. Op een basisplaats hoeft de aanvaller nog niet te rekenen. Naast het vraagteken rondom Stengs kan Slot in ieder geval niet beschikken over Justin Bijlow, Gernot Trauner, Alireza Jahanbakhsh en Antoni Milambo.

Ondanks de afwezigen hoeft Slot niet te veel te puzzelen. De achterste vijf, waar Thomas Beelen de positie van Trauner nog altijd vervult, lijkt vast te staan. Op het middenveld zal kersverse international Quinten Timber naast Ramiz Zerrouki en Mats Wieffer komen te staan. Voorin valt de keuze, naast die op Santiago Gimenez, ook op Yankuba Minteh en Luka Ivanusec.

Verwachte opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Minteh, Gimenez, Ivanusec.