Nieuws

Dit is de kritiek van doelmanlegende Chilavert op Vinícius

Dit is de kritiek van doelmanlegende Chilavert op Vinícius

30 maart - 09:58
1

José Luis Chilavert is de volgende (oud-) speler die kritisch is over Vinícius Jr. De Braziliaan barstte in tranen uit toen hij het op een persmoment over racisme in de voetballerij had, maar de Paraguayaanse doelman is niet onder de indruk. Dit zegt Chilavert over de situatie rondom de Braziliaanse wereldster. 

Dit is de kritiek van Chilavert op Vinícius

Chilavert uit zijn frustraties op de Argentijnse radiozender Splendid AM en neemt geen blad voor de mond wanneer het over Vinícius gaat. De Braziliaan kent een turbulente periode bij Real Madrid, maar dat komt niet door zijn prestaties: de aanvaller botst vaak met het uitpubliek, dat zich veelal uit door middel van racistische geluiden en leuzen.

"Hij is de eerste die zijn rivalen beledigt en aanvalt. Wees geen mietje, voetbal is voor mannen", sneert Chilavert, die duidelijk geen empathie heeft voor de aanvaller. "Waarom begint hij te huilen? De Netflix-camera's arriveren en hij begint te huilen. Hoe zit het met moeders die 300 dollar per maand krijgen en vier kinderen moeten opvoeden? Hij speelt voor Real Madrid en bovendien valt hij zelf zijn rivalen eerst aan", aldus de oud-doelman. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!