Nieuws

'Chelsea volgt de onderhandelingen tussen United en Frenkie op de voet'

'Chelsea volgt de onderhandelingen tussen United en Frenkie op de voet'

02-07-2022 09:33

Manchester United lijkt concurrentie te krijgen uit onverwachte hoek in de strijd om Frenkie de Jong. Chelsea FC kijkt vanaf de zijlijn toe hoe de onderhandelingen tussen The Mancunians en FC Barcelona verlopen. Mocht er geen akkoord worden bereikt, dan wil het de transfer kapen.

Dat brengt The Guardian. United en Barça zouden akkoord zijn over een transfersom van rond de tachtig miljoen euro. Persoonlijk is er van een akkoord met De Jong nog zeker geen sprake. Daar weet Chelsea wel raad mee. De Londenaren zijn op de hoogte van de wens van de middenvelder om in de Champions League te spelen. Dat kan niet op Old Trafford, maar wél op Stamford Bridge aankomend seizoen.

Chelsea kijkt de situatie nu nog even aan. De Londenaren zijn ook nog bezig met Raphinha (Leeds United) en Raheem Sterling (Manchester City). Mocht één van die deals afketsen, dan kan het zomaar zo zijn dat ze toeslaan bij De Jong. Wanneer de middenvelder daadwerkelijk naar west-Londen vertrekt, zou dat wel eens een reünie kunnen betekenen met zijn maatje Matthijs de Ligt. De verdediger van Juventus staat in de concrete belangstelling van Chelsea.