Nieuws

Messi spreekt zich uit over zijn toekomst: zo denkt hij over een mogelijk pensioen

Messi spreekt zich uit over zijn toekomst: zo denkt hij over een mogelijk pensioen

28 maart - 18:02

Lionel Messi heeft zich uitgesproken over zijn toekomst als voetballer. Het voetbalfenomeen van Inter Miami liet zich te gast bij de Big Time Podcast uit MBC1 over een mogelijk pensioen. VoetbalNieuws neemt de uitspraken van Messi met je door!

ndanks vragen over een mogelijk pensioen, blijft de 36-jarige Argentijn vastberaden om zijn indrukwekkende carrière voort te zetten. "Zolang ik presteer, plezier heb en mijn teamgenoten kan helpen, blijf ik voetballen", gaf de wereldkampioen aan. Dit gevoel weerspiegelt zijn toewijding aan Inter Miami, waar hij nog onder contract staat tot eind 2025.

De invloeg van Messi in Miami is aanzienlijk. De aanvaller is in slechts negentien wedstrijden al goed voor 23 doelpunten en assists in slechts 19 wedstrijden. Vorig seizoen leidde Messi zijn nieuwe team naar hun eerste trofee, een bewijs van zijn vermogen om ook buiten Europa te schitteren. Toch heeft Messi te kampen gehad met blessures, zoals een recentelijk hamstringblessure. Ondanks deze tegenslag blijft de aanvaller optimistisch: "Ik ben heel zelfkritisch en weet wanneer ik goed of slecht speel. Als het moment daar is, zal ik zonder te aarzelen stoppen," aldus Messi.

Zijn toekomst in het voetbal blijft het onderwerp van gesprek rond Messi. Zijn uitspraken bieden een geruststelling voor zijn fans. "Ik heb nog niet nagedacht over wat ik ga doen na mijn carrière. Voor nu geniet ik van elke dag," voegt hij toe, wat wijst op zijn intentie om zijn schoenen voorlopig nog niet aan de wilgen te gaan hangen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!