Nieuws

Waar en hoe laat wordt de Engelse kraker Manchester City - Arsenal uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de Engelse kraker Manchester City - Arsenal uitgezonden?

27 maart - 17:55 Laatste update: 31 maart - 14:25

De Engelse Premier League staat altijd garant voor een flinke dosis topwedstrijden. Komende zondag staat de kraker tussen Manchester City en Arsenal op het programma. Waar wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Arsenal is de huidige koploper van de Premier League. The Gunners staan gelijk in punten met nummer twee Liverpool en hebben er slechts één meer dan Manchester City, de eerstvolgende tegenstander. De titelrace in Engeland gaat momenteel dus tussen drie clubs en is daardoor spannender dan we de laatste jaren gewend waren.

Manchester City - Arsenal kijken

Manchester City – Arsenal begint zondag 31 maart, op Eerste Paasdag, om 17.30 uur Nederlandse tijd in het Etihad Stadium. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen bij Viaplay. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!