Nieuws

Waar en hoe laat wordt Feyenoord - FC Utrecht in de Eredivisie uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Feyenoord - FC Utrecht in de Eredivisie uitgezonden?

25 maart - 23:23 Laatste update: 31 maart - 13:10

Feyenoord komt komende zondag weer in actie. De Rotterdammers kunnen met hun teruggekeerde internationals aan de bak tegen FC Utrecht. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Feyenoord was tijdens de afgelopen interlandperiode de hofleverancier van het Nederlands elftal. Met Quilindschy Hartman, Lutsharel Geertruida, Mats Wieffer en Quinten Timber leverde de regerend landskampioen vier Oranje-spelers af. Bij FC Utrecht vertrok behalve Zidane Iqbal (Irak) helemaal niemand.

Zodoende kunnen beide ploegen zich weer focussen op de Eredivisie. Feyenoord is de huidige nummer twee van de ranglijst, met een achterstand van tien punten op koploper PSV en een voorsprong van negen punten op nummer drie FC Twente. De ploeg van trainer Arne Slot bevindt zich dus enigszins in een niemandsland. Dat kan niet worden gezegd over FC Utrecht, de nummer acht. De Domstedelingen hebben nog genoeg concurrentie in de strijd voor een ticket om de play-offs voor Europees voetbal.

Feyenoord - FC Utrecht kijken

Feyenoord – FC Utrecht begint zondag 31 maart om 14.30 uur in De Kuip. De wedstrijd wordt vanaf dat tijdstip live uitgezonden op ESPN 3. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!