Nieuws

Op welke zender en hoe laat kun je Wales - Polen in de EK-play-offs kijken?

Op welke zender en hoe laat kun je Wales - Polen in de EK-play-offs kijken?

23 maart - 23:26 Laatste update: 26 maart - 14:08

Oranje weet na dinsdagavond wie de derde tegenstander op het EK wordt. In Cardiff spelen Wales en Polen de finale van play-off-pad A tegen elkaar. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Tijdens de loting voor het EK was er nog één plek open in de poule van Oranje. Frankrijk en Oostenrijk werden sowieso aan de équipe van bondscoach Ronald Koeman gekoppeld. In de play-offs zouden Polen, Wales, Estland en Finland uitmaken wie daarbij kwam. De laatste twee landen zijn ondertussen uitgeschakeld in de halve finales. De Polen en de Welshmen, die tijdens het afgelopen EK allebei nog actief waren, moeten uitmaken wie het laatste ticket naar Duitsland grijpt.

Wales - Polen kijken

Wales – Polen begint dinsdag 26 maart om 20.45 uur in het Cardiff City Stadion. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op Ziggo Sport Voetbal. VoetbalNieuws.nl zal de hoogtepunten ook voor je samenvatten in Langs de Lijn. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!