Nieuws

Waar en hoe laat wordt de oefeninterland Spanje - Brazilië uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de oefeninterland Spanje - Brazilië uitgezonden?

21 maart - 18:22 Laatste update: 23 maart - 19:00

Met de oefeninterland tussen Spanje en Brazilië staat er komende dinsdag een absolute kraker op het programma. Waar en hoe laat wordt dit duel tussen de twee grootmachten uitgezonden? VoetbalNieuws dient als tv-gids!

Spanje is komende zomer uiteraard van de partij, als op 14 juni het EK in Duitsland begint. La Roja  zijn in Groep B ingedeeld met Kroatië, Italië en Albanië. Dit terwijl Brazilië komende zomer uitkomt op de Copa América. De Goddelijke Kanaries gaan op jacht naar de Zuid-Amerikaanse beker, maar moeten dan wel eerst een groep met Colombia, Paraguay en een nader te bepalen play-offwinnaar, Honduras of Costa Rica, doorstaan. 

Op welke zender wordt Spanje - Brazilië uitgezonden?

De wedstrijd tussen Spanje en Brazilië wordt dinsdagavond om 21.30 uur afgewerkt in Estadio Santiago Bernabéu, Madrid. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip in z'n geheel te volgen via Ziggo Sport Docu. Op het open kanaal van Ziggo Sport wordt een schakelprogramma uitgezonden, met daarin ook de hoogtepunten van de overige oefeninterlands. VoetbalNieuws doet tevens verslag via het liveblog dat te zijner tijd online komt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!