Nieuws

Dit zegt voorzitter Laporta over eventuele transfer van Mbappé naar Real Madrid

Dit zegt voorzitter Laporta over eventuele transfer van Mbappé naar Real Madrid

21 maart - 21:25

Joan Laporta zal niet jaloers zijn als Real Madrid erin slaagt Kylian Mbappé vast te leggen komende zomer. Tegen Mundo Deportivo laat de voorzitter van FC Barcelona weten dat hij verwacht dat het aantrekken van de Franse speler ook voor problemen zal zorgen bij de club.

Vermoedelijke transfer van Mbappé

Mbappé wordt al maanden in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid. De Franse sterspeler zou een flinke impuls moeten geven bij de club. De voorzitter van Barcelona heeft nog geen bevestiging dat de transfer daadwerkelijk doorgang zal vinden. Als dat wel gebeurt, betreurt hij dit niet. "Jaloers? Helemaal niet", reageert Laporta. "Bovendien weet ik niet of het gaat gebeuren, we zullen zien."

Problemen door komst Mbappé

"Ze zullen een probleem krijgen", stelt de voorzitter. "Je moet ook een speler verkopen. Omdat ze niet allebei op dezelfde plek gaan spelen. En als je hoort om welke bedragen het gaat, zal het ook de kleedkamer uit balans brengen. Dat is geen cadeau."

Financiële verschillen tussen FC Barcelona en Real Madrid

FC Barcelona heeft op dit moment financiële problemen. De club uit Catalonië is daarom niet in staat om zelf supersterren binnen te halen. Laporta beweert dat de eventuele komst van de superster dus desondanks geen jaloezie opwekt.  

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!