Nieuws

'Flinke concurrentie voor Feyenoord: deze vermogende partij aast op Rodriguez'

'Flinke concurrentie voor Feyenoord: deze vermogende partij aast op Rodriguez'

21 maart - 11:24
2

Feyenoord krijgt in de strijd om Luciano Rodriguez te maken met een flinke concurrent. Volgens de Uruguayaanse radiozender Sport890 aast de City Group op de handtekening van de aanvaller.

City Group, de holding achter onder meer Manchester City, New York City FC, Girona FCen Mebourne City FC, zou zich volgens Sport890 gemeld hebben bij Liverpool Montevideo. De club van Rodriguez zette deze winter in op een bedrag van naar verluidt vijftien miljoen euro. City Group zou verbaal hebben laten weten dat ze aan die eis willen voldoen.

De holding zou dan tachtig procent van de transferrechten  van het Feyenoord-target willen hebben. De overgang is nog allesbehalve in kannen en kruiken. Feyenoord zou nog altijd achter de diensten van de twintigjarige aanvaller aanzitten. Deze winter wisten de Rotterdammers de deal niet rond te maken en dat komt ze mogelijk duur te staan.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!