Nieuws

Hier kun je donderdag de persconferentie van bondscoach Ronald Koeman volgen

Hier kun je donderdag de persconferentie van bondscoach Ronald Koeman volgen

20 maart - 22:40

Het Nederlands elftal speelt vrijdagavond een vriendschappelijke interland tegen Schotland. In aanloop naar dat duel geeft bondscoach Ronald Koeman op donderdagmiddag een persconferentie. VoetbalNieuws.nl vertelt je waar en hoe laat die wordt uitgezonden.

Nederland speelt tijdens de huidige interlandperiode twee oefenwedstrijden. Vrijdag komen de Schotten op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Dinsdag reist Oranje naar Frankfurt om het op te nemen tegen Duitsland. Afgelopen maandag gaf Koeman ook een persconferentie. Daarin wordt vaak al veel duidelijk over zijn denkwijze, de fysieke staat van de selectie en de mening van Koeman over de uitspraken van bijvoorbeeld Memphis Depay en Georginio Wijnaldum.

Persconferentie Ronald Koeman kijken

De persconferentie van Ronald Koeman begint donderdagmiddag 21 maart om 14.00 uur en wordt vanaf dat tijdstip live uitgezonden op ESPN en NOS.nl. Na afloop zal VoetbalNieuws.nl je snel op de hoogte brengen van de belangrijkste zaken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!