Nieuws

Dit is wanneer FC Barcelona weer in Camp Nou hoopt te voetballen

Dit is wanneer FC Barcelona weer in Camp Nou hoopt te voetballen

20 maart - 09:26

Dit seizoen speelt FC Barcelona niet in het eigen Camp Nou Spotify vanwege verbouwingen in het stadion. De Catalaanse club heeft echter goed nieuws ontvangen over de voortgang. Wanneer hoopt Barça weer in Camp Nou te kunnen spelen? VoetbalNieuws.nl vertelt het je. 

Dit is wanneer Barcelona hoopt terug te keren naar Camp Nou

Volgens het Spaanse Mundo Deportivo heeft Barcelona toestemming gekregen van de gemeente om langer in de avond door te mogen werken in het stadion. De club mocht aanvankelijk slechts tot 20.00 uur doorwerken op doordeweekse dagen, maar nu mag er tot middernacht aan het stadion worden gewerkt. Ook mag er op zaterdag worden gewerkt. Wel moet de club rekening houden met overlast: de omgeving mag geen overdreven overlast ervaren aan de verbouwing.

Door de nieuwe regeling kan de deadline voor de afronding van de verbouwing flink worden opgeschoven. Barça hoopte eerst vanaf het seizoen 2025/26 in het verbouwde stadion te kunnen spelen, maar nu wordt er uitgegaan van november van dit jaar. Wel wordt er nog gewerkt aan de verbouwing vanaf dat moment: in 2026 moet het stadion helemaal af zijn. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!