Nieuws

Ook Europa League-loting zit erop: dit zijn de wedstrijden in de kwartfinale

Ook Europa League-loting zit erop: dit zijn de wedstrijden in de kwartfinale

15 maart - 13:12 Laatste update: 13:15

De loting voor kwartfinale van de Europa League zit erop. De Italiaanse kraker tussen AC Milan en AS Roma lijkt op papier de mooiste wedstrijd te gaan worden. VoetbalNieuws.nl zet alle vier de duels voor je achter elkaar. 

Om 13.00 uur begon de loting voor de kwartfinale van de Europa League. Vanuit Engeland zijn West Ham United en Liverpool de laatste afgevaardigden. Duitsland heeft met Bayer Leverkusen nog één ploeg in de strijd om de Cup met de Grote Oren. Frankrijk heeft met Olympique Marseille ook nog een gegadigde, net als Portugal met Benfica. AC Milan, AS Roma en Atalanta Bergamo zijn de Italiaanse ploegen die nog kans maken. Al die ploegen gingen in de koker en daar rolde een aantal mooie affiches uit. 

Dit zijn de duels in de kwartfinale van de Europa League

AC Milan - AS Roma

Liverpool - Atalanta

Bayer Leverkusen - West Ham United

SL Benfica - Olympique Marseille

Halve finale 1: SL Benfica/Olympique Marseille - Liverpool/Atalanta
Halve finale 2: AC Milan/AS Roma - Bayer Leverkusen/West Ham United

Voetballiefhebbers zullen nog even geduld moeten hebben tot deze wedstrijden afgewerkt zullen worden. Op 9 april worden de heenduels in de kwartfinale van het op één na grootste clubtoernooi van de UEFA gespeeld. Vervolgens wordt er op 16 april bepaald wie er nog kans maken op die felbegeerde Europa League-titel. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!