Nieuws

Waar en hoe laat wordt Borussia Dortmund - PSV in de Champions League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Borussia Dortmund - PSV in de Champions League uitgezonden?

13 maart - 08:40 Laatste update: 17:00

PSV heeft woensdag een uitgelezen kans om de kwartfinales van de Champions League te bereiken. Uit bij Borussia Dortmund móét er, op wat voor manier dan ook, gewonnen worden. Waar en hoe laat wordt deze wedstrijd uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

De returns in de Champions League leveren vrijwel altijd spektakel op. De heenwedstrijd in het Philips Stadion tussen PSV en Dortmund eindigde in een behoudend 1-1 gelijkspel, door treffers van Donyell Malen en Luuk de Jong.

Mocht PSV weten te winnen in het Signal Iduna Park, dan speelt het voor het eerst sinds het seizoen 2006/2007 in de kwartfinales van het miljardenbal. Toen werd Arsenal in de achtste finales verslagen, maar bleek latere finalist Liverpool bij de laatste acht een maatje te groot.

Live Borussia Dortmund - PSV kijken

Borussia Dortmund – PSV begint woensdag 13 maart om 21.00 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen bij RTL7 en Ziggo Sport Voetbal. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!