Nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot voert één wissel door tegen Heracles

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot voert één wissel door tegen Heracles

10 maart - 08:30 Laatste update: 07:16

Feyenoord-coach Arne Slot voert zondagavond tegen Heracles Almelo waarschijnlijk één wijziging door in het team dat met 2-2 gelijkspeelde tegen PSV. VoetbalNieuws.nl neemt de vermoedelijke opstelling van de Rotterdammers met je door!

De selectie van Feyenoord heeft in de afgelopen week de gelegenheid gekregen om zich even op te laden na een aantal weken vol competitiewedstrijden, Europees voetbal en bekerpotjes. Doordat er niet werd gewonnen in Eindhoven, is de beker eigenlijk nog het enige serieuze strijdtoneel voor de regerend landskampioen. De achterstand op koploper PSV bedraagt namelijk tien punten.

In het Philips Stadion verraste Slot door Antoni Milambo als linksbuiten op te stellen. Door de afwezigheid van de geblesseerde Calvin Stengs kwam er op het middenveld bovendien een plaats vrij voor Ramiz Zerrouki. Slot toonde aan dat hij vertrouwen heeft in Milambo, waardoor het ook geen gekke gedachte zal zijn dat de jongeling tegen Heracles wellicht op tien zal kunnen beginnen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen Heracles Almelo

Desondanks ziet het er sterker naar uit dat de bedrijvige Quinten Timber die rol ook zondagavond gaat invullen, met Zerrouki en Mats Wieffer naast zich als controleurs. Voorin is Santiago Gimenez uiteraard de onbetwiste spits. De Mexicaan stond lang droog in de Eredivisie, maar wist tegen PSV weer een doelpuntje mee te pikken en zal die positieve lijn voort willen zetten. Igor Paixão en Yankuba Minteh zijn daarin zijn voornaamste aangevers.

De achterhoede van Feyenoord kunnen we ten slotte blindelings opschrijven. Na de blessures van Justin Bijlow en Gernot Trauner bestaat die al weken uit Timon Wellenreuther op doel en Lutsharel Geertruida, Thomas Beelen, David Hancko en Quilindschy Hartman van rechts naar links.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Zerrouki, Wieffer, Timber; Minteh, Gimenez, Paixão.

Feyenoord – Heracles Almelo begint zondagavond om 20.00 uur in De Kuip. VoetbalNieuws.nl doet vanaf dat tijdstip live verslag van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!