Nieuws

Waar en hoe laat wordt de Engelse topper Liverpool - Manchester City uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de Engelse topper Liverpool - Manchester City uitgezonden?

8 maart - 15:18 Laatste update: 10 maart - 09:06

De Engelse Premier League staat altijd garant voor een flinke dosis topwedstrijden, zo ook dit weekend. Op zondagmiddag strijden Liverpool en Manchester City in een rechtstreeks duel om de koppositie. Waar en hoe laat kun je dat live kijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Liverpool is de huidige koploper van de Premier League. The Reds hebben slechts één punt meer dan nummer twee City (63 tegenover 62). Op de derde plaats staat Arsenal met 61 punten. The Gunners zullen dus hopen op een gelijkspel, zodat hun eventuele zege op Brentford hen naar de eerste plek kan loodsen.

Mocht Liverpool winnen, dan slaat het dus een gat van vier punten ten opzichte van City. Het belang van deze wedstrijd is dus enorm. De ploeg van afzwaaiend coach Jürgen Klopp speelde doordeweeks in de Europa League tegen Sparta Praag. Het duel in Tsjechië werd met 1-5 gewonnen. City versloeg FC Kopenhagen in de Champions League met 3-1 en kwalificeerde zich voor de kwartfinales.

Live Liverpool - Manchester City kijken

Uiteraard hopen we met de Nederlandse inbreng van Nathan Aké, Virgil van Dijk, Ryan Gravenberch en Cody Gakpo op een spetterende wedstrijd. Liverpool – Manchester City begint zondagmiddag 10 maart om 16.45 uur op Anfield Road. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op Viaplay. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!