Nieuws

Davies nog altijd niet naar Real Madrid: dit is het bedrag dat Bayern verlangt

Davies nog altijd niet naar Real Madrid: dit is het bedrag dat Bayern verlangt

8 maart - 11:24

Real Madrid en Bayern München zijn nog altijd niet tot een akkoord gekomen over de transfer van Alphonso Davies. De Canadees zou zelf al rond zijn met de Madrilenen, maar die willen niet het bedrag betalen dat Bayern verlangt. Dit is wat Davies moet opleveren.

Davies heeft in München nog een contract tot 2025 en het ziet er niet naar uit dat hij dat gaat verlengen. Om die reden heeft de clubleiding in het zuiden van Duitsland besloten de linksback deze zomer te verkopen om nog aan hem te verdienen. Davies wil zelf graag naar Real Madrid, maar De Koninklijke zitten nog niet op één lijn met Bayern.

Hoeveel moet Davies opleveren?

Bayern München verlangt een bedrag van zestig miljoen euro voor de Canadees. Volgens BILD wil de club uit de Spaanse hoofdstad niet verder gaan dan veertig miljoen. Hoewel dat verschil aanzienlijk is, verwachten beide clubs wel tot een akkoord te komen. Bayern zou namelijk hoe dan ook willen voorkomen dat Davies gratis de deur uitloopt.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!