Nieuws

Dit zegt Matthijs de Ligt over de lastige fase van Bayern München

Dit zegt Matthijs de Ligt over de lastige fase van Bayern München

5 maart - 07:22

Matthijs de Ligt heeft het lastig bij Bayern München, maar de club zit zelf ook in zwaar weer. Trainer Thomas Tuchel vertrekt in de zomer, maar wordt mogelijk dinsdag al de laan uitgestuurd wanneer de ploeg wordt uitgeschakeld in de Champions League. Dit zegt De Ligt zelf over de fase van Der Rekordmeister

Wat zegt De Ligt over de lastige fase van Bayern München?

Op de persconferentie gaat het over Tuchel, maar De Ligt wil ook dat de spelersgroep verantwoordelijkheid neemt voor de huidige situatie. De hegemonie van Bayern lijkt dit seizoen volledig weg en Bayer Leverkusen is met tien punten afstand koploper. "We zitten nu met z'n allen in de... Hoe zeg je dat? In de Scheisse. En daar moeten we samen weer uitkomen", aldus de verdediger.

SS Lazio wist tot overmaat van ramp ook nog in eigen huis te winnen van Bayern en daarom moet de Duitse ploeg vol aan de bak in de returnwedstrijd van het miljardenbal. "Onze uitgangspositie is helder en het zal niet makkelijk worden, maar voor een topprestatie is een zekere druk juist nodig. En die zal er ongetwijfeld zijn dinsdagavond", besluit De Ligt.