Nieuws

Waar en hoe laat wordt Ajax - Aston Villa in de Conference League uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt Ajax - Aston Villa in de Conference League uitgezonden?

7 maart - 07:26 Laatste update: 17:53

Aston Villa beleefde zaterdagavond een goede generale voor het Conference League-duel met Ajax van donderdag. Waar en hoe laat wordt het duel in de achtste finales van het Europese toernooi eigenlijk uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Villa trad zaterdag in de Premier League op Kenilworth Road aan tegen Luton Town. Pas in de absolute slotfase wist topschutter Ollie Watkins de bevrijdende 2-3 te maken. Zodoende gaan de Engelsen in ieder geval met het goede gevoel van een zege op pad naar Amsterdam. Donderdagavond staat de ploeg van trainer Unai Emery tegenover Ajax, in de eerste wedstrijd van het onderlinge tweeluik. De mannen van John van 't Schip wisten op zondagmiddag in eigen huis met 2-0 te winnen van FC Utrecht en werken dus met een goed gevoel af richting het treffen.

Live Ajax - Aston Villa kijken

Ajax – Aston Villa begint donderdag 7 maart om 18.45 uur in de Johan Cruijff Arena. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te zien op Veronica en ESPN 2. VoetbalNieuws.nl zal tevens live verslag doen. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!