Nieuws

Sutalo blesseert zich op training en ontbreekt voor duel met FC Utrecht

Sutalo blesseert zich op training en ontbreekt voor duel met FC Utrecht

1 maart - 17:16
1

Josip Sutalo zal zondag niet starten in het duel met FC Utrecht. De Kroatische verdediger is geblesseerd uitgevallen op de training eerder in de week, geeft trainer John van 't Schip aan. 

Van 't Schip stelt op de officiële website van Ajax dat de verdediger er zondag niet bij is. Ahmetcan Kaplan lijkt de plek van de centrumverdediger in te nemen. "We zijn blij dat we de beschikking over hem hebben. Hij is een betrouwbare speler aan de bal. Verdedigend is Ahmetcan sterk in de lucht en in het positie kiezen is hij ook goed. De kans is groot dat hij gaat starten tegen FC Utrecht, ook omdat Josip Šutalo deze week is uitgevallen op de training", stelt Van 't Schip. 

Anton Gaaei was de grote schlemiel van Ajax na de nederlaag tegen AZ. De back werd na een half uur al gewisseld en verwijderde volgens zijn berichten op Instagram. "Ik heb in de ArenA een tijdje met hem gesproken. Hij heeft een paar dagen nodig gehad om het te verwerken. We hebben hem twee tot drie dagen gegeven om rust te krijgen in zijn hoofd", besluit Van 't Schip.