Naar deze topcompetitie lijkt Zidane niet te vertrekken door een opmerkelijke rede

Zinedine Zidane wil niet naar de Premier League
29 februari om 09:30

Zinedine Zidane lijkt geen trainer te willen worden in de Premier League. De Fransman heeft daar zijn eigen opvallende reden voor, maar daardoor lijken Manchester United en Liverpool mogelijk naast het net te vissen. Wat is de rede dat Zidane mogelijk de Premier League uitsluit? VoetbalNieuws.nl neemt het met je door. 

Waarom wil Zinedine Zidane mogelijk niet managen in Engeland?

Zidane is al meedere keren als mogelijke opvolger in beeld gebracht bij meedere Engelse topteams. Echter lijkt de Fransman helemaal geen zin te hebben om een baan in Engeland aan te nemen. Hij zou op het verlanglijstje staan bij Manchester United als opvolger van Erik ten Hag en ook Liverpool zou wel oren hebben naar de oud-Real Madrid middenvelder. Sinds zijn tweede termijn bij Los Blancos is Zidane niet meer aan het werk geweest in de voetbalwereld.

Volgens de Franse journalist Julien Laurens, die in gesprek ging met RMC Sport is er een wel heel opvallende reden dat Zidane niet naar Engeland wil. 'Ik heb altijd gehoord dat de taalbarrière een obstakel is geweest voor zijn komst naar de Premier League', aldus de journalist. 'Hij spreekt geen Engels en wil het ook niet leren. Of het nu bij Manchester United of ergens anders is. Ik denk niet dat hij van het leven in Engeland houdt. Hij wilde niet als speler komen en hij wil ook niet als manager komen'