Samenvattingen Premier League: United onderuit, Arsenal ijzersterk en City wint

25 februari - 09:51

Manchester United is zaterdag onderuit gegaan. Arsenal was ijzersterk en boekte een overtuigende zege terwijl Manchester City zakelijk wist te winnen. Bekijk hier de samenvattingen van de Premier League.

Manchester United - Fulham: 1-2

Manchester United is zaterdagmiddag onderuit gegaan tegen Fulham. De ploeg van Erik ten Hag speelde een zwakke wedstrijd en kwam in de tweede helft op achterstand door oud-Ajacied Calvin Bassey. Vlak voor tijd leek Harry Maguire nog een punt te redden voor de thuisploeg, was het niet dat Alex Iwobi een sterk optreden bekroond met de winnende treffer voor Fulham.

Arsenal - Newcastle United: 4-1

Arsenal heeft zaterdagavond weinig heel gelaten van Newcastle United. The Gunners zijn nog altijd in de race om de titel en tegen de ploeg uit Newcastle lieten ze zien waarom. Sven Botman noteerde nog een eigen doelpunt, maar dat was niet de enige reden voor het 4-1 verlies. Arsenal kwam sterk voor de dag en na afloop was Arteta dolblij met het antwoord van zijn ploeg na het midweekse verlies tegen FC Porto.

AFC Bournemouth - Manchester City: 0-1

Manchester City doet na zaterdag ook nog altijd mee om de titel. De laatste week sprankelt de ploeg van Pep Guardiola niet meer, maar worden er wel overwinningen geboekt. Zo ook tegen AFC Bournemouth waar Justin Kluivert in de basis stond. Al vroeg in de wedstrijd was het Phil Foden die de 0-1 scoorde en daarmee ook de eindstand bepaalde.

Aston Villa - Nottingham Forest: 4-2

Ajax-opponent Aston Villa heft laten zien waar ze goed in zijn: in eigen huis resultaten boeken. Na een kleine veertig minuten stond de ploeg van Unai Emery al op een 3-0 voorsprong tegen Forest. De thuisploeg was heer en meester, maar vlak na rust stond het toch ineens 3-2. De spanning was terug, maar Leon Bailey bepaalde de einstand uiteindelijk op 4-2.