Nieuws

Waar en hoe laat kun je het duel tussen Arsenal en Newcastle United kijken?

Waar en hoe laat kun je het duel tussen Arsenal en Newcastle United kijken?

23 februari - 14:03 Laatste update: 14:17

Zaterdagavond staat er weer een topwedstrijd in de Premier League op het programma. In Londen zal Arsenal het opnemen tegen Newcastle United. Waar en hoe laat kun je dit duel bekijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Arsenal doet nog volop mee in de Engelse titelstrijd. The Gunners staan op de derde plaats en hebben maar twee punten minder dan koploper Liverpool. Zaterdag treft de ploeg van Mikel Arteta met Newcastle United een team dat het dit jaar een stuk minder doet dan vorig seizoen. De ploeg uit Newcastle eindigde in de vorige voetbaljaargang bij de eerste vier en kwamen daarmee uit in de groepsfase van de Champions League. Dit seizoen gaat het met het grote aantal wedstrijden minder voorspoedig, aangezien de ploeg van Eddie Howe op een teleurstellende achtste plaats staat.

Waar en hoe laat kijk je Arsenal - Newcastle United?

De ontmoeting tussen Arsenal en Newcastle United staat zaterdagavond om 21.00 uur op het programma. De wedstrijd is live te kijken bij Viaplay. Daarnaast zal VoetbalNieuws.nl live verslag doen van het duel via Langs de Lijn.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!