Breaking news

'Ajacied in de belangstelling van Newcastle, Amsterdammers open voor transfer'

'Ajacied in de belangstelling van Newcastle, Amsterdammers open voor transfer'

25 januari - 13:05 Laatste update: 13:34
2

Gerónimo Rulli staat volgens verschillende Argentijnse media in de nadrukkelijke belangstelling van Newcastle United. De Argentijnse doelman staat op de nominatie om te vertrekken uit Amsterdam, omdat Dinant Ramaj de voorkeur krijgt van Ajax-trainer John van 't Schip.

Bij Newcastle zal Rulli moeten concurreren met Nick Pope. De Engelsman kampt echter met een schouderblessure, waardoor Newcastle op zoek is naar een nieuwe doelman. Martin Dúbravka keepte de afgelopen wedstrijden voor de Engelsen. In acht duels kreeg de doelman echter achttien tegendoelpunten te verwerken.

Bij Ajax bekleedt de Argentijn momenteel tweede viool achter Ramaj. In de eerste speelronde raakte Rulli geblesseerd. Hij keerde sindsdien niet meer terug onder de lat.

De Argentijn staat nog tot 2026 onder contract in Amsterdam, maar door gebrek aan speeltijd staat Ajax waarschijnlijk wel open voor een verkoop van de sluitpost. Zelf ziet Rulli een overstap waarschijnlijk ook zitten door het gebrek aan uitzicht op speelminuten. Rulli kwam vorig jaar zomer voor acht miljoen euro over van Villarreal.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!