Breaking news

'Vertrek van volgende grote Ajax-talent 'onvermijdelijk' na zaakwaarnemerswissel'

'Vertrek van volgende grote Ajax-talent 'onvermijdelijk' na zaakwaarnemerswissel'

24 januari - 19:25 Laatste update: 19:25

Een vertrek van Gabriel Misehouy bij Ajax is onvermijdelijk, zo meldt De Telegraaf. Volgens de ochtendkrant heeft het Amsterdamse talent een aanbieding om zijn aflopende contract te verlengen nog altijd in de wind geslagen. Het zou de deur voor de komst van Isaac Babadi kunnen openen.

Het contract van Misehouy loopt in de zomer van 2024 af en het is bekend dat Ajax graag langer met hem door wil. Het Ajax-talent is dan ook een aanbieding gedaan om zijn verbintenis te verlengen, maar volgens De Telegraaf heeft hij nog niets van zich laten horen en is de deadline al gepasseerd. Bovendien wisselde Misehouy onlangs van zaakwaarnemer en dat doet nog meer het vermoeden leven dat hij gaat vertrekken.

De een zijn dood is de ander zijn brood, dat scenario schetst de ochtendkrant dan wel weer. Babadi, waarvan bekend is dat hij naar verluidt in de belangstelling staat van vier clubs en Ajax, zou wel eens naar naar Amsterdam kunnen vertrekken. De kans lijkt steeds kleiner dat de aanvallende middenvelder zijn contract gaat verlengen in Eindhoven.

Aan interesse in Misehouy is er overigens geen gebrek. Afgelopen maandag zaten er volgens Voetbal International scouts van Girona FC op de tribune voor hem tijdens Jong Ajax - Jong FC Groningen. Ook sluimert de interesse van Manchester City nog altijd.