Nieuws

Dit zegt Xavi over titelkansen voor FC Barcelona na puntverlies tegen Granada

Dit zegt Xavi over titelkansen voor FC Barcelona na puntverlies tegen Granada

12 februari - 07:30 Laatste update: 16:40

FC Barcelona wist zondagavond niet te winnen van Granada. De ploeg van Xavi kwam niet verder dan een 3-3 gelijkspel en daardoor is het gat met koploper Real Madrid opgelopen tot tien punten. Na afloop ging de trainer dieper in op de titelkansen van zijn ploeg.

Hoe reageert Xavi op het puntverlies tegen Granada?

De trainer zag dat zijn ploeg tekortkwam tegen Granada. "Ik moet Granada en hun coach feliciteren met hun spel. We hebben weer gefaald, net als tegen Villarreal. We gaven veel kansen en doelpunten weg", aldus de trainer. "Het team had wel het geloof, de moed en de drang om te presteren, maar jammer genoeg was dat vandaag niet voldoende."

Gelooft Xavi nog in de titel voor FC Barcelona?

Ondanks de nederlaag en het grote aantal verschil in punten, blijft Xavi hoopvol. "We hadden een kans om het gat met Girona weer wat te verkleinen en in de titelrace te blijven, maar nu is dat nog lastiger geworden. We kregen kansen om het duel af te maken. Als je uiteindelijk drie tegengoals krijgt in eigen huis, wordt het lastig om mee te blijven doen." Xavi wil de titel nog niet helemaal uit zijn hoofd zetten. "Het puntenverschil is aanzienlijk, maar niets is onmogelijk. Het wordt wel heel lastig, dat klopt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!