Nieuws

Dit is waar en hoe laat je Zuid-Afrika - DR Congo op de Afrika Cup kijkt

Dit is waar en hoe laat je Zuid-Afrika - DR Congo op de Afrika Cup kijkt

10 februari - 10:11 Laatste update: 10:15

Zaterdagavond staat de strijd om het brons in de Afrika Cup op het programma. In de troostfinale nemen Zuid-Afrika en DR Congo het tegen elkaar op. Waar en hoe laat kun je deze wedstrijd bekijken? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids. 

Zuid-Afrika en DR Congo wisten beiden redelijk verrassend de halve finale van de Afrika Cup te halen. Bafana Bafana rekende op weg naar de halve finale af met titelfavoriet Marokko en Kaapverdië. In de halve eindstrijd werd vervolgens na strafschoppen verloren van Nigeria. DR Congo versloeg eerder in het toernooi Egypte en Guinee, om vervolgens met 1-0 ten onder te gaan tegen gastland Ivoorkust.

Waar is Zuid-Afrika - DR Congo te zien?

De wedstrijd tussen Zuid-Afrika en DR Congo begint zaterdagavond om 21.00 uur. De wedstrijd is live te volgen via Ziggo Sport kanaal 14 en Select. Daarnaast zal VoetbalNieuws.nl via Langs de Lijn verslag doen van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!