Waar en hoe laat wordt de wedstrijd tussen Heerenveen en Ajax uitgezonden?

Waar en hoe laat wordt de wedstrijd tussen Heerenveen en Ajax uitgezonden?
11 februari om 07:40
Laatste update: 11 februari om 07:42

In de strijd om plek drie staat er voor Ajax een belangrijk uitduel in de Eredivisie op de agenda. De ploeg van John van 't Schip zal op zondagmiddag een goed resultaat proberen te behalen op bezoek bij SC Heerenveen. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids!

Ajax komt als nummer vijf van de Eredivisie op bezoek bij Heerenveen. De ploeg van Van 't Schip doet na een belabberde seizoenstart weer volledig mee om plek drie en zal er dus alles aan doen om de drie punten mee naar Amsterdam te nemen. Ajax zal het in het duel zonder de geblesseerde Steven Bergwijn moeten doen. De aanvoerder van de Amsterdammers kampt met een hamstringblessure. Ook Gaston Ávila en Devyne Rensch zullen niet op het wedstrijdformulier verschijnen.

Heerenveen kent een teleurstellend seizoen met een huidige dertiende plaats. De Friezen wisten hun laatste acht wedstrijden allemaal niet te winnen. De laatste overwinning van Heerenveen was vorig jaar op 1 december, toen wist de ploeg van Kees van Wonderen met 3-0 te winnen van Almere City.

SC Heerenveen - Ajax live bekijken

Heerenveen – Ajax begint zondag 11 februari om 14.30 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen via ESPN. VoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.