Breaking news

Wieffer over Atlético-interesse: 'Had wel willen praten, clubs kwamen er niet uit'

Wieffer over Atlético-interesse: 'Had wel willen praten, clubs kwamen er niet uit'

7 februari - 23:21 Laatste update: 23:26

Mats Wieffer had wel willen praten met Atlético Madrid. De middenvelder vertelt dit na afloop van de door Feyenoord van AZ gewonnen kwartfinale in de KNVB-beker bij ESPN. Volgens de Oranje-international kwamen de clubs er niet uit en dat is iets wat hij niet zo erg vindt.

Dat de clubs voor Wieffer in de rij staan is al even bekend. De middenvelder ontwikkelt zich snel in De Kuip en afgelopen week sijpelde door dat Atlético concreet voor hem is geworden. Dat ontkent Wieffer zelf ook zeker niet.

"Ja ze hebben zich gemeld, ja", aldus de nuchtere Wieffer in gesprek met ESPN. "Uiteindelijk is het aan de clubs geweest en die zijn er niet uitgekomen. Ik ben niet iemand die moeilijk gaat doen. Ik had wel willen praten, maar als de clubs er niet uitkomen heeft dat geen nut."

"We kijken in de zomer wel of er iets komt, en anders ben ik bij Feyenoord ook op mijn plek", vervolgt Wieffer, die niet tegen de schenen van de club aan gaat schoppen. "Ik ga niet moeilijk doen en ben niet iemand die niet komt trainen, zo zit ik niet in elkaar. Hier speel ik altijd en met het oog op het EK is dat voor mij ook belangrijk. In het vervolg zien we wel hoe of wat", besluit hij.

Wat Feyenoord voor Wieffer aan transfergeld zou willen ontvangen is niet bekend. Dat geldt ook voor wat Atlético Madrid op zijn beurt over had voor de controleur, die afgelopen zondag nog tot scoren kwam in de Eredivisie. Of de Rojiblanco's, die Wieffer kennen van de Champions League, komende zomer terugkomen is afwachten.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!