Nieuws

Waar en wanneer is de loting voor de halve finales van de KNVB Beker op tv?

Waar en wanneer is de loting voor de halve finales van de KNVB Beker op tv?

9 februari - 07:20 Laatste update: 10 februari - 20:00

Het is bijna tijd voor de loting van de halve finales van de KNVB Beker. Feyenoord, FC Groningen, NEC en Cambuur gaan strijden om de felbegeerde Dennenappel. Wanneer is de loting voor de halve finale van de KNVB Beker precies? VoetbalNieuws.nl vertelt het je alvast!

Na een overwinning op AZ was Feyenoord de derde ploeg die zich verzekerde van de halve finale. NEC deed dat als eerste door in eigen huis ADO Den Haag met 3-0 te verslaan. De eer van de Keuken Kampioen Divisie ging toch niet helemaal verloren. Cambuur verraste Vitesse namelijk in eigen huis door met 3-1 te winnen en zich zo te plaatsen. Het is de tweede keer in de geschiedenis dat de Frieze club zich plaatst voor de halve finale. De ploeg haalde echter nog nooit de finale. Ook won FC Groningen via strafschoppen van Fortuna Sittard waarmee het de tweede ploeg uit de KKD bij de laatste vier werd. Op 21 april staat de finale op het programma in De Kuip.

Waar en wanneer wordt de loting voor de KNVB Beker uitgezonden?

Op zaterdagavond 10 februari zal de loting worden verricht. Die wordt altijd uitgezonden door ESPN en zal rond de klok van 22.30 uur beginnen in het programma De Eretribune. VoetbalNieuws.nl zal tevens live verslag doen van de loting. Het daarvoor bestemde blog komt te zijner tijd online.