Reactie

Dit is waarom Feyenoord volgens Slot niet heeft doorgepakt met Driouech

Dit is waarom Feyenoord volgens Slot niet heeft doorgepakt met Driouech

4 februari - 14:21

Arne Slot heeft zondagmiddag nog één keer aangegeven waarom Feyenoord niet heeft doorgepakt op Chouaib Driouech. De oefenmeester van de Rotterdammers zag Javairô Dilrosun vertrekken, maar is wel van mening dat er voor hem genoeg buitenspelers beschikbaar zijn.

Slot ging vrijdagmiddag al even in op het afketsen van Driouech. Daar ontstond wat consternatie over en daar wil de oefenmeester nu korte metten mee maken. “Ik ben blij dat je die vraag stelt, zelf vond ik dat ik het aardig had uitgelegd”, begint Slot bij ESPN.

"Ik snap heel goed dat PSV hem als versterking ziet, omdat zij blessures hebben. Qua aantallen hebben wij genoeg spelers en als je dan weer een buitenspeler haalt, dan gooi je een bommetje in de kleedkamer. Dan vind ik dat je er in alles bovenuit moet steken, of je bent een heel groot talent, maar daar hangt dan weer een prijskaartje aan", aldus Slot, doelend op Luciano Rodríguez, de Uruguayaanse buitenspeler die uiteindelijk niet haalbaar was voor Feyenoord.

Wat dat betreft past Driouech niet helemaal in het soort speler waar Feyenoord naar op zoek is geweest. "Hij kan prima bij ons in de basis, maar ik vind niet dat hij veel beter is dan wat we al hebben. Hij is een speler die nog door zal moeten groeien bij ons, denk ik. Als je er iemand bij haalt, moet je straks drie of vier man op de tribune zetten. De teamdynamiek gooi je dan misschien overhoop als de gekomen speler dan niet die wedstrijden voor je kan beslissen."