Samenvattingen Premier League: verrassingen, spektakel en volop doelpunten

4 februari - 10:30

Tottenham Hotspur kreeg het niet voor elkaar de drie punten te pakken, spektakel bij Newcastle United tegen Luton Town en een voetballes van Aston Villa. Bekijk hier de samenvattingen van de Premier League.

Everton - Tottenham Hotspur, 2-2

Tottenham begon sterk aan de wedstrijd en opende al vroeg de score. Richarlison was de gevierde man, maar na een half uur stond het al weer gelijk. Everton kreeg kansen en vanuit een voorzet kwam de ploeg op gelijke hoogte. Richarlison zette de bezoekers voor rust weer op voorsprong en lange tijd leek dat de beslissing te zijn. Oud PSV’er Jarred Branthwaite zette Everton vlak voor tijd weer op gelijke hoogte waardoor Goodison Park ontplofte.

Brighton & Hove Albion - Crystal Palace, 4-1

Brighton & Hove Albion wist overtuigend te winnen van Crystal Palace. Voor rust stond het al 3-0 waardoor de thuisploeg met groot gemak aan de thee ging. Na rust leek de spanning nog even terug te komen, maar uiteindelijk wist Brighton met 4-1 te winnen.

Sheffield United - Aston Villa, 0-5

Aston Villa liet geen spaan heel van Sheffield United. Na een half uur stond de ploeg van Unai Emery al met 0-4 voor. Daarna ging de druk er af en was de wedstrijd al lang gelopen. Vlak na rust tekende Alex Moreno nog voor de vijfde en daarmee was de eindstand bepaald.

Newcastle United - Luton Town, 4-4

In Newcastle vond een heus spektakel plaats. Voor rust wisten beide ploegen om en om tweemaal te scoren en na rust gingen beide vrolijk door. Luton Town kwam op een 2-4 voorsprong, maar daarna trok de thuisploeg de stand weer gelijk. Beide ploegen kregen nog kansen, maar speelden uiteindelijk met 4-4 gelijk.