Opstellingen

Vermoedelijke opstelling PSV tegen Ajax: vervanger van Lang lijkt bekend

Vermoedelijke opstelling PSV tegen Ajax: vervanger van Lang lijkt bekend

3 februari - 08:00 Laatste update: 07:11

Ismael Saibari begint zaterdagavond naar alle waarschijnlijkheid weer in de basis bij PSV. De aanvallende middenvelder werd dinsdag met Marokko uitgeschakeld op de Afrika Cup en kan daardoor weer minuten maken tegen Ajax. Hoe de rest van de vermoedelijke opstelling eruit ziet, neemt VoetbalNieuws.nl met je door!

Wie vervangt Noa Lang bij PSV?

Door de aanhoudende blessure van Noa Lang moet trainer Peter Bosz een beetje schuiven binnen zijn selectie. Hij hoopte op de laatste dag van de transferwindow met Couhaib Driouech van Excelsior nog een extra buitenspeler te halen, maar die deal ging niet door. Centrale verdediger CJ Egan-Riley werd daarentegen nog wel gehaald.

De uitschakeling van Marokko en de daaropvolgende terugkeer van Saibari komt daarom als een welkom geschenk voor PSV. Het is de verwachting dat hij meteen in de basis staat op het middenveld, samen met Guus Til en Jerdy Schouten. Joey Veerman lijkt nog altijd niet voldoende te zijn hersteld van zijn bovenbeenblessure. De achterhoede bestaat al meerdere weken uit Sergiño Dest, Olivier Boscagli, André Ramalho en Jordan Teze. Voorin zien we waarschijnlijk weer Hirving Lozano, Luuk de Jong en Johan Bakayoko. Walter Benítez is de doelman.

Wat is de vermoedelijke opstelling van PSV tegen Ajax?

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Dest, Boscagli, Ramalho, Teze; Schouten, Til, Saibari; Lozano, De Jong, Bakayoko.

Ajax – PSV begint zaterdagavond om 20.00 uur in de Johan Cruijff Arena. VoetbalNieuws.nl zal via Langs de Lijn verslag doen van de wedstrijd. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!