Nieuws

Zo reageert Driouech na het mislopen van zijn afgeketste transfer naar PSV

Zo reageert Driouech na het mislopen van zijn afgeketste transfer naar PSV

2 februari - 09:06 Laatste update: 09:22

Tijdens Deadline Day leek Couhaib Driouech naar PSV te vertrekken. Echter ketste de transfer af en keerde de aanvaller terug naar Excelsior. Er was van te doen om Driouech, die op Instagram voor het eerst reageerde op het misgrijpen van zijn droomtransfer. VoetbalNieuws neemt de reactie van Driouech met je door.

Donderdagavond leek PSV de volgende bestemming van Driouech te gaan worden. De Eindhovenaren troefde daarmee concurrent Feyenoord af. Driouech was al in Eindhoven en stond klaar voor de medische keuring, zo leek het. Echter stuurde PSV die avond nog een bericht de wereld in dat het klaar was op de transfermarkt.

Hoe reageerde Driouech op mislopen PSV-transfer?

Annas El Ghouche, de zaakwaarnemer van Driouech, reageerde al tegenover ESPN op het afketsen van de transfer. "Alle partijen hebben hun uiterste best gedaan, maar het is niet gelukt", gaf hij aan. Via sociale media liet de Marokkaans jeugdinternational voor het eerst van zich horen. Onder een selfie had de aanvaller de tekst ''God is the best planner. Alhamdoelillah' gezet. 

Driouech speelt de rest van het seizoen dus nog in het shirt van Excelsior, dat vrijdagavond alweer in actie komt in Flevoland tegen Almere City.